Banner
  • Particulier
  • |
  • Groothandel
  • Het bedrijf
  • Ons aanbod
  • Recepten
    • Gegratineerde oesters
    • Gekookte kreeft
    • Gekookte alikruiken
    • Oesters Traditioneel
    • Gepocheerde oesters
    • Salade van kreeft
    • Gegrilde kreeft
    • Gegratineerde mosselen
    • Mosselen
    • Kreukels met kruidenboter
  • Historiek
  • Openingstijden
  • Contact
  • Nieuws
oesteropen-menu
Gepocheerde oesters

Benodigdheden:

25 oesters van Premier
1 liter visfond
1 liter room
1 fles champagne brut
3 sjalotten

Bereidingswijze:

Doe alle ingrediƫnten, behalve de oesters, in een pan. Laat het geheel zachtjes inkoken tot er een halve liter over is. Maak dit op smaak met peper en zout. Roer de saus vlak voor gebruik schuimig met de staafmixer.

Steek de oesters open. Verwijder de oesters uit de schelp en pocheer de oesters in het eigen vocht. Maak de schelpen warm in de oven.

Leg vervolgens de warme gepocheerde oesters in de warme schelpen en besprenkel de oesters met de champagnesaus.

 
 
  • Mosselhandel Nees
  • Mosselhandel Nees
  • Mosselhandel Nees
  • Mosselhandel Nees
  • •
  • Sitemap
  • •
  • Voorwaarden
  • •
  • Home
  • •
  • Realisatie Beterekommunicatie
©1895 - Nees Mosselhandel BVBA